Print This Post

Feb 08 2009

Senaste stickobjekt

Published by at 11:53 under Stickning

Senaste stickobjektet. Den ser bättre ut när man har den på sig än när den hänger på en galge ;-) Sen blev inte färgen riktigt bra på kort, det ska vara en grågrön färg. Garnet är ett svampfärgat ullgarn.

För flera år sedan skrämde jag slag på alla skogsdjur där jag travade fram i skogen och sökte svamp för att färga garn med. Var jättespännande, för man visste aldrig vilken färg det skulle bli. En del av dessa garner har jag kvar och har nu plockat fram igen.

3 responses so far

3 hälsningar .. “Senaste stickobjekt”

 1. Ingelaon 08 Feb 2009 at 16:59

  Snyggt! Är det en väst eller en ärmlös tunika?

 2. Anithaon 08 Feb 2009 at 17:23

  Ingela: Går nog att använda som både och.

 3. Gun-Ingeron 08 Feb 2009 at 19:38

  Du får gärna sticka en kofta åt mig också men kom ihåg stor storlek, om du har nåt garn kan du ju ta det annars får du väl köpa så betalar jag igen sen ,gärna grå eller grön (Inte illgrön) Om du behöver nåt uppslag tänkte jag, Vi har samma kyla och minst 20 cm har snöat idag så jag har inte varit ut Tänker på att det blev helt fel tid när vi for hem. Såg att det hade inte snöat en flinga hos oss men så långt bort kan de ju inte va
  Kram Hälsa PE och dig själv