Print This Post

Apr 07 2009

Skellefteå tur och retur….

Published by at 21:37 under Vår färd till Skåne

Ja, det är ungefär vi gjort idag. Fast milen har avverkats här i Skåne.

Åkte först ner till Malmö där vi körde omkring och tittade ett tag. Gick omkring i slottsparken (?) en stund och njöt av utslagna påskliljor, blåsippor (?), gäss, ankor m.m. Här hade våren verkligen hunnit längre än uppe hos oss i norra Skåne.

Utslagna....ja, vad då?

Finns det nåt gott här?

Körde förbi i Limhamm och såg bron som sträckte sig ut över havet.  Förundrades över betonghusen som höjde sig över marken – gråa och fula. Utsikten var säkert fin….över bron och havet, men jag tror inte jag ville bo här. Nej, för mig är det nog den röda stugan på landet som gäller.

Betonghus....

Desto mysigare bodde ett par bekanta till oss – de hade sin lägenhet i ett ridhus! På övre våningen med stora fönster och balkong mot manegen (?) där ryttare och hästar höll till med sin träning. Här behövs ingen TV på kvällen. Man har full underhållning ändå.

Utsikt från köksbord

Fortsättning följer……

Kommentering avstängd

Comments are closed at this time.