Print This Post

Jun 21 2009

6 dagar…

Published by at 8:55 under Vår färd till Skåne

Efter att ha packat och städat hela förmiddagen igår så blev vi till slut så trötta på allt. Hoppade in i bilen och for på en liten runda.

Hade sett ett jättemysigt hus som var till salu i en liten by inte så långt härifrån så vi körde dit för att se det utifrån i verkligheten. Önskar verkligen hade vi hade haft möjlighet att köpa det. Stort och fint var det och inget vanligt ”sockerkartongshus” utan många vinklar och vrår. En del renovering hade nog behövts, men om man haft råd….. Drömma kan man ju alltid ;-) .

När vi sett oss mätta där fortsatte vi vår färd för att söka reda på någonstans att fika. Körde några nya vägar som vi aldrig provat förr och hamnade i Övedskloster. Här fanns det ett fint slott så vi stannade för en kortare promenad i slottsträdgården som var öppen för allmänheten. Själva slottet var bebott (av familjen Ramel) så det fick man inte se.

Eftersom regnmolnen hopade sig så blev det bara en kortare promenad innan vi skyndade oss vidare mot Sjöbo där vi fikade på kaffestugan i skogen (se tidigare inlägg).

Sen vände vi hemåt igen och gjorde ett nytt ryck med packningen. Snart är det inte mycket kvar. Ligger bra till i tid så jag tror inte vi behöver jäkta så mycket de sista dagarna. Det är snart bara kvar sånt som inte går att packa förrän sista dagen. (typ dator och kaffepanna :lol: )

Övedsklosters slott

Borggården

Trädgardin (någon som vet vilket träd detta är?)

Slottsfrun?

Kommentering avstängd

Comments are closed at this time.