Print This Post

Jun 27 2009

Ö-vik

Published by at 10:07 under Veckans kaffestuga

Sitter i Ö-vik utanför Fjällräven och väntar på sonen ska tömma affären. Passade på att ta fram datorn och se om mina mobila inlägg kommit in.

Strålande sol och varmt. En helt underbar dag – om man inte behövt sitta i bilen, men nu har vi ju bara drygt 30 mil kvar. Gojan är helt underbar i bilen, knappt ett knyst har vi hört från henne. Utan hon sitter där på sin pinne och tittar sig nyfiket omkring. När vi stannar för att fika får hon följa med och sitta vid bordet. Går ju bra när det är uteserveringar, för lämna henne i en stekhet bil det gör jag inte.

Snart ska vi fortsätta vår färd (om nu sonen kan slita sig från Fjällräven)…. nu kommer han….. och bär kassar….

 

Kommentering avstängd

Comments are closed at this time.