Print This Post

Jul 03 2009

Äventyret slut

Published by at 13:08 under Vår färd till Skåne

Ja, då var vårt Skåneäventyr slut och vi är hemma i vardagen igen. Det har varit ett underbart år! Önskar att alla fick pröva på att göra som vi. Vet att jag kommer att sakna Skåne, speciellt när vintern kommer krypande här hemma.

Om jag skulle göra om det om tillfälle gavs? JA!! Men i så fall skulle det nog bli att flytta för gott och bara fara hem till Norrland på semester. Så vi får se vad tiden har att erbjuda. Vem vet om några år kanske vi är bofasta ”skåningar”.

Ett vet jag då – jag vet vart våra semestrar kommer att gå!

2 responses so far

2 hälsningar .. “Äventyret slut”

  1. bettankaxon 03 Jul 2009 at 23:00

    Ni är sååå välkomna igen! Ha en bra sommar. Kram

  2. kenton 15 Nov 2009 at 22:09

    Ni är välkomna tillbaks !!!
    Mvh Skåningarna