Print This Post

Jul 05 2008

Café Brevé, Vätteryd, Sösdala

Published by at 22:41 under Veckans kaffestuga

Varje dag vi varit in till Höör har vi passerat denna kaffestuga, men det har alltid varit stängt. Så det var med stor spänning vi väntade på att det skulle öppna. Idag hände äntligen det, så nu var det dags att testa detta ställe, som såg så mysigt ut.

Från vägen såg det inte så stort ut, men det var större än man trodde. Ett flertal platser inne i rum möblerade med gamla fina möbler. Ute var det utställt grupper på olika ställen – som t.ex. framsidan av huset, på ”bakfickan” bland rosenbuskarna m.m.

Betyg

  • Miljö: 8
  • Kaffe: 6
  • Bröd: 7

Karta

One response so far

En hälsning .. “Café Brevé, Vätteryd, Sösdala”

  1. skogsfrun på dalon 06 Jul 2008 at 10:09

    Känner så väl igen namnet och har passerat många ggr men var…?
    Förstår poängsättningen på bröd -det var ju det lilla det. under allt läckert pålägg!!;)